Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Έξυπνα fashion tips για να κρύψεις τα κιλά σου

Ξεκινώντας θέλουμε να πούμε ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς να γράψουμε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι άσχημα εφόσον έχεις κάποια περιττά κιλά κι άσε τους χοντροφοβικούς να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους, χωρίς να σε νοιάζει καθόλου. Αν παρόλα αυτά θελήσεις να «κρύψεις» τα παραπάνω κιλά σου φορώντας τα κατάλληλα ρούχα κι αξεσουάρ τότε θα ανοίξουμε το μπαούλο με τα fashion tips και θα μοιραστούμε μαζί σου στυλιστικές συμβουλές για να πετύχεις τα καθέκαστα.

Εμπιστεύσου μαγαζιά ρούχων με plus size νούμερα

Έκαστος στο είδος του όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας επομένως είναι σχεδόν βέβαιο ότι στα plus size ρουχάδικα θα βρεις αρκετά ρούχα που να κολακεύουν την σιλουέτα σου. Οι γραμμές αυτών των ρούχων είναι πιο μεγάλες, με αποτέλεσμα να εφαρμόζουν σε σώματα με καμπύλες αναδεικνύοντας τα καλύτερα σημεία και κρύβοντας αυτά που έχουν τοπικό πάχος.

Τα πολύ φαρδιά ρούχα δεν είναι πανάκεια

Παλαιότερα η πλέον συνηθισμένη στυλιστική συμβουλή σε άντρες και γυναίκες με παραπάνω κιλά ήταν να φοράνε φαρδιά προκειμένου να φαίνονται πιο αδύνατοι. Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι ότι τα φαρδιά ρούχα προσθέτουν όγκο κι έτσι δεν σε βοηθούν να κρύψεις τα περιττά κιλά. Αντίθετα πολλές φορές σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ογκώδης, χωρίς να σε κολακεύουν.

Τα φουλάρια, οι εσάρπες και τα κασκόλ θα κάνουν τη διαφορά

Ειδικά για τις γυναίκες που έχουν μεγάλους ώμους και μεγάλο στήθος τα φουλάρια, οι εσάρπες ή ακόμη και τα κασκόλ μπορούν να αποδειχτούν σωτήρια κρύβοντας στην ουσία τις περιοχές που δε χρειάζεται να τονίζονται. Αν μάλιστα συνδυαστούν με μια κοντή φούστα τότε το στυλιστικό αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο επιτυχημένο.

Οι ζώνες θα αναδείξουν τις καμπύλες σου

Εδώ απευθυνόμαστε πάλι στις γυναίκες με παραπάνω κιλά, οι οποίες με τη χρήση μιας μεγάλης και κατά προτίμηση φαρδιάς ζώνης μπορούν να κρύψουν περιττά κιλά αναδεικνύοντας τις καμπύλες τους, στον δρόμο που χάραξαν οι Καρντάσιαν.

Πού έχεις βάλει τις τιράντες μου;

Εν αντιθέσει με τις γυναίκες οι άντρες με παραπάνω κιλά καλό είναι να αποφεύγουν τις ζώνες όπου μπορούν κι αντί αυτών να βγάλουν τις τιράντες και πάλι από το συρτάρι τους. Φορώντας τιράντες, μπορείς να κλέψεις κάποια κιλά αφού επιτρέπουν στο παντελόνι να κάτσει όμορφα στην περιοχή της μέσης χωρίς να τσαλακώσει ο καβάλος του, δημιουργώντας μια ενιαία εικόνα χωρίς διπλώματα εκεί που υπάρχουν παχάκια.

Τις κάθετες ρίγες να τις εμπιστεύεσαι

Τις οριζόντιες και διαγώνιες ρίγες δεν τις πολυθέλουμε γιατί στρέφουν τα βλέμματα στην περιοχή του στήθους για τις γυναίκες και της κοιλιάς για τους άντρες. Αντίθετα οι κάθετες ρίγες μακραίνουν τη σιλουέτα δημιουργώντας συγχρόνως την ψευδαίσθηση ενός πιο αδύνατου σώματος.

Φουλ της μονοχρωμίας

Φρόντισε το λουκ που θα επιλέξεις να μην έχει πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους χρώματα. Η απλότητα κι η μονοχρωμία του λουκ πέρα από την κομψότητα που προσδίδει, θα σε βοηθήσει να «κλέψεις» κάποια κιλά από αδιάκριτα κι ελαφρώς χοντροφοβικά βλέμματα.

Τα στενά ρούχα δεν είναι σχεδόν ποτέ καλός σύμμαχος

Καλό θα ήταν να αποφύγεις ρούχα με στενή και πολύ εφαρμοστή γραμμή γιατί όπως καταλαβαίνεις θα αναδείξουν άμεσα σημεία του σώματος σου με συσσώρευση λίπους ή πάχους. Φρόντισε να διαλέξεις από την ντουλάπα σου λίγο πιο αέρινα ρούχα (όχι ωστόσο πολύ φαρδιά) που θα καλύψουν με έξυπνο τρόπο τα παραπάνω κιλά σου.

Το σωστό παντελόνι κάνει τη διαφορά

Οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες με περιφέρεια καλό θα ήταν να φορούν παντελόνια που στενεύουν προς τις γάμπες γιατί προσφέρουν μια καλύτερη ισορροπία στο σώμα τους, κρύβοντας τα περιττά κιλά.

Source link