Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Εδώ είναι η επαγγελματική ευκαιρία!!Έλα στον 21ο αιώνα. Κάνε τον υπολογιστή σου online επιχείρηση. Η καλύτερη πρόταση για άμεσα αποτελέσματα και γρήγορα κέρδη. Ξεκίνα δουλειά από το PC

Είναι ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου δωρεάν e shop, σε μια εταιρία που σε υποστηρίζει, στέλνοντας τα προϊόντα της απ’ ευθείας στους πελάτες σου, χωρίς να χρεώνεσαι εσύ το κόστος αγοράς τους !!!

 

Είναι ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου δωρεάν e shop, σε μια εταιρία που σε υποστηρίζει, στέλνοντας τα προϊόντα της απ’ ευθείας στους πελάτες σου, χωρίς να χρεώνεσαι εσύ το κόστος αγοράς τους !!!

Πώς γίνεται αυτό ?

Η διαδικασία είναι απλή:
1. Εσύ προωθείς τα προϊόντα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media όπως Facebook, Instagram, email κλπ) ή μέσω γνωστών και φίλων ή με όποιον τρόπο επιθυμείς και σε εξυπηρετεί.
2. Καταχωρείς την παραγγελία στο δικό σου e shop που σου παρέχει η Livioon εντελώς δωρεάν και αυτόματα με την εγγραφή σου
3. Εμεις αναλαμβανουμε την αποστολή της παραγγελίας μέσω courier και αντικαταβολή απ’ ευθείας στον πελάτη
4. Ο πελάτης πληρώνει στην courier και παραλαμβάνει το πακέτο του.
5. Στην συνέχεια, η Livioon περνάει την προμήθεια της πώλησης ( 40% άμεσο κέρδος ) στον προσωπικό σου κωδικό
6. Στο τέλος του μήνα, ανάλογα με τον μηνιαίο τζίρο, μπορείς να έχεις επιπλέον επιστροφή χρημάτων από 4% έως 22%
7. Τα μηνιαία κέρδη ξεκινούν από 30% και φτάνουν μέχρι 62%
8. Η πληρωμή γίνεται νόμιμα με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της επιλογής σου
9. Εχεις υψηλότερους στόχους;; Έχουμε επιπλέον κίνητρα και bonus

Αναρωτιέσαι πως θα τα καταφέρεις ;
Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ !!!!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις όρεξη για δουλειά, ευχέρεια στα social media και όλα τα υπόλοιπα έρχονται μέσα από την εκπαίδευση που μόνο η ομάδα μας μπορεί να σου παρέχει !!

Επέλεξε να συνδυάσεις την εργασία από το σπίτι , την οικογένεια και την οικονομική άνεση που ο καθένας μας μπορεί να πετύχει.

Έλα στην ομάδα μας τώρα !!!

Τι προσφέρουμε?

Προϊόντα υψηλής ποιότητας
Δωρεάν προσωπικό σας eshop
Εξελιγμένο πλάνο αμοιβών με απόλυτη διαφάνεια
Κέρδη πωλήσεων 30% με 40%
Επιπλέον bonus από 4% έως 22%
Επιστροφή χρημάτων από το δίκτυο μέχρι 50%
Έξτρα κίνητρα και συνεχείς προσφορές
Εύκολο και γρήγορο τρόπο εγγραφής.
Συμπλήρωσε την φόρμα εγγραφής και καλωσόρισες στην LivioonTeam !!!

Συχνές ερωτήσεις

Η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά και δωρεάν όλο το 24ωρο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας και αν θέλετε. Μπορεί να σας καθοδηγήσει και ο συνεργάτης που ήδη είναι εγγεγραμμένος και σας ενημέρωσε για την Livioon. Τα πακέτα εγγραφής είναι προαιρετικά και μπορείτε να συνεχίσετε μόνο με τον κωδικό της δωρεάν εγγραφής. Αυτόματα με την αίτηση εγγραφής δημιουργείται το ΔΩΡΕΑΝ προσωπικό σας eshop και ο προσωπικός σας κωδικός, με τον οποίο θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα μενού και τις πληροφορίες που σας είναι απαραίτητα. Εάν επιλέξετε πακέτο εγγραφής (starter kit), έχετε αυτόματα και δικαίωμα συμμετοχής στο κίνητρο Happy 7. Δηλαδή έχετε για 7 ήμερες να επιλέξετε από 7 προϊόντα επιπλέον έκπτωση 30% (Η έκπτωση 30% είναι πάνω στην τιμή συνεργατών. Στην τιμή καταλόγου είναι 70%)

Όχι δεν υπάρχει καμία υποχρέωση πληρωμής. Μετά την εγγραφή του ο κάθε συνεργάτηςείναι ελεύθερος να κάνει οποιαδήποτε προσωπική παραγγελία οποιαδήποτε στιγμή θελήσει ο ίδιος! Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις, ούτε κρυφές χρεώσεις. Ο κάθε συνεργάτης μπορεί να ασχοληθεί όσο επιθυμεί ο ίδιος και να διακόψει την συνεργασία του όποτε θελήσει.

Όχι. Δεν υπάρχει υποχρέωση αγοράς των προϊόντων. Ο κάθε συνεργάτης προωθεί – διαφημίζει τα προϊόντα στους πελάτες του και η εταιρεία αναλαμβάνει την διαδικασία αποστολής απ ευθείας στην διεύθυνση του πελάτη με αντικαταβολή και κουριερ. Μετά την παράδοση της παραγγελίας, θα δείτε στο προσωπικό σας eshop την προμήθεια από την συγκεκριμένη πώληση. Προϊόντα αγοράζεται για δική σας χρήση μόνο όταν και όποτε το επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι.

Κάθε παραγγελία είτε είναι προσωπική του συνεργάτη είτε είναι πώλησης σε πελάτη, καταχωρείται στο επίσημο προσωπικό eshop του κάθε συνεργάτη. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα η εταιρεία συσκευάζει το πακέτο της παραγγελίας και το παραδίδει στην εταιρεία κουριερ που έχετε επιλέξει (ανάλογα και με την χώρα παράδοσης). Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 2 με 3 εργάσιμες ημέρες εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπου μπορεί να καθυστερήσουν 1 με 2 ημέρες επιπλέον. Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 60 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.  Υπάρχει επίσης και η επιλογή της παραλαβής από το κατάστημα Livioon το οποίο της Ελλάδος βρίσκεται στο Σπάτα Αττικής και της Κύπρου βρίσκεται στην Λευκωσία.

Τα ποσοστά κέρδους είναι πολύ υψηλά. Το άμεσο εμπορικό κέρδος είναι 30% στα καθαριστικά σπιτιού και 40% στα υπόλοιπα προϊόντα του καταλόγου μας. Εκτός από το άμεσο εμπορικό κέρδος κερδίζετε με 2 επιπλέον τρόπους. Αρχικά από τον μηνιαίο τζίρο που θα πετύχει ο κάθε συνεργάτης με τις προσωπικές του αγορές και πωλήσεις και στην συνέχεια από τον ομαδικό μηνιαίο τζίρο. Ο ομαδικός μηνιαίος τζίρος είναι οι πωλήσεις συνεργατών που έχετε οι ίδιοι συστήσει στην εταιρεία. Οι αμοιβές από τον μηνιαίο τζίρο ξεκινούν από πολύ χαμηλά (μόλις 4%) και φτάνουν μέχρι 62%. Για περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τον τρόπο υπολογισμού των κερδών, διαβάστε το σχέδιο αμοιβών της εταιρείας.

Η Livioon Ελλάδας Κύπρου εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο. Υπάρχουν καταστήματα σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Ιταλία. Η Livioon global εξυπηρετεί Πολωνία και επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες. Η λίστα με τις χώρες που εξυπηρετούνται βρίσκεται αναρτημένη στα προσωπικά επίσημα eshop του κάθε συνεργάτη.

Υπάρχουν δύο τρόποι είσπραξης των αμοιβών σας. Ο πρώτος είναι χρησιμοποιώντας τις αμοιβές σας σε επόμενες παραγγελίες πληρώνοντας από το προσωπικό σας ηλεκτρονικό πορτοφόλι (e wallet). Ο δεύτερος τρόπος είναι να ζητήσετε κατάθεση των αμοιβών σας σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας.

Η εταιρεία Livioon είναι μία νόμιμη εταιρεία με επίσημη έναρξη δραστηριότητας στις χώρες που δραστηριοποιείται. Εφόσον προκύπτουν αμοιβές τις οποίες θα εισπράττεται, κατά την διαδικασία κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα γίνουν και όλες οι νόμιμες παρακρατήσεις που ισχύουν στην κάθε χώρα

Ο τρόπος προώθησης των προϊόντων είναι ελεύθερη επιλογή του κάθε συνεργάτη. Εφόσον τηρεί τους κανονισμούς της εταιρείας μπορεί να προωθήσει τα προϊόντα μέσω του διαδικτύου ή με προσωπική επαφή ή με παρουσιάσεις σε χώρους της επιλογής του. Ο κάθε συνεργάτης που γίνεται μέλος της LivioonTeam θα λάβει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση για τους ποικίλους τρόπους πωλήσεων. Δεν υπάρχει υποχρέωση πωλήσεων κάθε μήνα. Ο κάθε συνεργάτης επιλέγει μόνος του για τον χρόνο που θέλει ή μπορεί να αφιερώσει σε αυτή την εργασία. Όσο δουλεύει κερδίζει. Αν κάποιο μήνα δεν θέλει ή δεν μπορεί να έχει πωλήσεις για οποιοδήποτε προσωπικό του λόγο, πολύ απλά δεν θα έχει και το ανάλογο εμπορικό κέρδος. Αν ο συνεργάτης όμως, έχει δημιουργήσει και δική του ομάδα, τότε θα συνεχίζει να αμείβεται σύμφωνα με τους κανονισμούς και το σχέδιο αμοιβών της εταιρείας.

Ο κάθε συνεργάτης μπορεί να σταματήσει την ενασχόληση του οποιαδήποτε στιγμή θελήσει και για οποιοδήποτε προσωπικό του λόγο. Δεν υπάρχουν κυρώσεις για να σταματήσει αν αυτό επιθυμεί.

Εννοείται πως ναι!! Ο κάθε συνεργάτης μπορεί να επισκεφτεί την εταιρεία και να δει από κοντά όλα μας τα προϊόντα σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Υπάρχουν προς δοκιμή όλα μας τα προϊόντα στα φυσικά καταστήματα Livioon. Επίσης υπάρχουν δείγματα για όλους τους κωδικούς αρωμάτων. Για όσους βρίσκονται σε περιοχές που δεν μπορούν να επισκεφτούν τα φυσικά καταστήματα , μπορούν να παραλάβουν μόνο δείγματα αρωμάτων με ηλεκτρονική παραγγελία. Για τα υπόλοιπα προϊόντα λόγω της χαμηλής τιμής πώλησης , δεν διατίθενται δείγματα

Βεβαίως ναι!! Στις μέρες μας δεν χρειάζεται να έχεις έναν κατάλογο και να ενοχλείς τους οικείους σου από πόρτα σε πόρτα. Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει μπει στην ζωή μας για τα καλά. Όλοι λίγο πολύ, χαζεύουν στο ίντερνετ, κάνοντας έρευνα για τις προσωπικές τους αγορές. Με την Livioon μπορείς να εργαστείς από το σπίτι καθώς όλη η διαδικασία προώθησης πώλησης παραγγελίας γίνονται μέσω ίντερνετ. Ήδη όλοι οι συνεργάτες της LivioonTeam εργάζονται αποκλειστικά μέσω ίντερνετ από τον χώρο του σπιτιού τους, μαζί με τις οικογένειες τους, χωρίς να χρειάζεται να πάνε πουθενά, καθώς η Livioon αναλαμβάνει όλη την διαδικασία συσκευασίας και αποστολής της παραγγελίας στην διεύθυνση του πελάτη

Βεβαίως ναι! Από την πρώτη στιγμή ολοκλήρωσης της διαδικασίας εγγραφής, το δικό σας δωρεάν eshop, είναι διαθέσιμο για να πραγματοποιήσει και την πρώτη του παραγγελία λιανικής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε τον προσωπικό σας σύνδεσμο (βρίσκεται στο προφίλ σας) στον υποψήφιο πελάτη σας και να επιλέξει μόνος του τα προϊόντα που επιθυμεί από το κατάστημα σας.

Κατηγορηματικά όχι. Δυστυχώς υπάρχει μία μεγάλη παρερμηνεία για τις πυραμίδες στην Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχουν τέτοιες εταιρείες εδώ και αρκετά χρόνια. Όσον αφορά την Livioon, είναι εταιρεία πολυεπίπεδου μάρκετινγκ (MLM) και το σχέδιο αμοιβών της με απόλυτη διαφάνεια, πληρώνει σε βάθος τον κάθε συνεργάτη, για το κάθε προϊόν.

Η εκπαίδευση μας γίνεται κυρίως μέσω διαδικτύου, κάτι που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε νέος συνεργάτης μπορεί να συμμετέχει στα webinars που οργανώνονται συχνά από την LivioonTeam. Είμαστε μία ομάδα με συνεχής εκπαίδευση και online παρουσία!!!