Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, οι 3 υποψήφιοι

survivor spoiler 27/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας; Ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Η ομάδα των Διασήμων ξεκίνησε δυναμικά αυτή την εβδομάδα, καθώς κέρδισε χθες την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σήμερα, στο δεύτερο αγώνισμα, πάλι με νέες ομάδες και στη σκιά των σεναρίων που θέλουν δύο ομάδων να αποχωρούν με απόφαση της παραγωγής, η μάχη θα συνεχιστεί.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας;

survivor spoiler 27/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Οι Διάσημοι κατακτούν και τη δεύτερη ασυλία, κάνοντας το 2-0 και στέλνοντας τους Μαχητές στο συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν μέσω ψηφοφορίας ακόμα δύο υποψήφιους για αποχώρηση.

survivor spoiler 27/3: Οι 3 υποψήφιοι

Η Ελευθερία προέκυψε από την πρώτη ψηφοφορία…

Πήγα στο Survivor All Star για να ξεπεράσω τον χωρισμό μου

Λίγο πριν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπει στο Survivor All Star βρισκόταν σε σχέση και ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό ωστόσο, δεν έγινε αφού το ζευγάρι χώρισε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε την απόφαση να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» τόσο για τον χωρισμό της, όσο και για το τέλος της φιλίας της με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Δεν φαίνεται στο πρόσωπο μου; Είμαι πολύ καλά. Μου άρεσε πολύ που πήγα στο Survivor. Ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεπεράσω τον χωρισμό μου, δεν λέω ότι τα κατάφερα και έγινε η επίτευξη του στόχου, αλλά σίγουρα είμαι σε καλύτερα επίπεδα» είπε αρχικά, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τη σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριότου: «Δεν μου στοίχισε μια φιλία, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Αν μια φιλία είναι πραγματική δεν μασάει από τέτοια πράγματα, αν και τα δύο άτομα έχουν περάσει την εμπειρία του Survivor. Θα ήθελα να σταματήσει να βγαίνει και να μιλάει για μένα».

survivor spoiler 27/3: Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου

Μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε στην πρώην πλέον φίλη της, λέγοντας: «Προφανώς και στεναχωρήθηκα. Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου. Είναι πολλά πράγματα που έχουν συμβεί, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στις κάμερες γι’ αυτό το θέμα».

Δεύτερο εξώδικο από την Ασημίνα Χατζηανδρέου στον Ατζούν

Θα έχει μέλλον η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παραγωγή του Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια που αποκλείστηκε από το ριάλιτι επιβίωσης, λόγω παραβίασης κανόνων, έστειλε ακόμη ένα εξώδικο στον Ατζούν Ιλίτζαλι, ένα μήνα μετά το πρώτο εξώδικο της ποδοσφαιρίστριας εναντίον του Τούρκου παραγωγού.

Η δικηγόρος της 23χρονης, Βάσια Καπερνάρου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και εξήγησε τους λόγους που η εντολέας της έστειλε την Παρασκευή 24 Μαρτίου δεύτερο εξώδικο στην Acyn Media.

«Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση, το οποίο αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής τους πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 μέρες μετά. 1η Φεβρουαρίου 2023 ήταν το επεισόδιο που αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Δεν υπάρχει όρος που να λέει ότι επειδή παραβίασε τους κανόνες δεν θα πάρει τα χρήματά της. Η παρουσία της στο παιχνίδι και οι εβδομάδες που συμμετείχε είναι προβεβλημένες και έχουν συμβεί» σημείωσε.

Στην πορεία, η δικηγόρος τόνισε πως: «Πλέον, δεν τίθεται θέμα επικοινωνίας αφού και ο ίδιος ο παραγωγός σε τουρκικό κανάλι ομολόγησε πως δεν υπήρχε επικοινωνία. Άρα η πελάτισσά μου δεν φταίει σε κάτι. Εμείς συνεχίσουμε κανονικά τις διαδικασίες και δεν θα σταματήσουμε. Θέλω να υπενθυμίσω, πως μετά το πρώτο μας εξώδικο, της έστειλαν εξώδικο από την παραγωγή στο οποίο έγραφαν πως είχε χρησιμοποιήσει κινητό, και τώρα παραδέχονται πως δεν ισχύει».

survivor spoiler 27/3: Το πρώτο εξώδικο και οι κατηγορίες που καταλογίζει στον Ατζούν

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδοσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι κατηγορεί την παραγωγή ότι μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού την κρατούσαν περιορισμένη σε ξενοδοχείο, παρά τη θέλησή της.

Πιο συγκεκριμένα, το εξώδικο γράφει:

«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου».

survivor spoiler 27/3: Στο εξώδικο, γράφει επίσης:

«Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Η απάντηση της AcunMedya

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστό το εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής του Survivor All Star, η AcunMedya απάντησε μέσα από δελτίο Τύπου.

Η πρώην παίκτρια κατηγορεί την εταιρεία του Ατζούν Ιλίτζαλι για κακομεταχείριση της ίδιας, μετά το το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο οποίο συμμετείχε.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία παραγωγής απάντησε στην ποδοσφαιρίστρια:

«Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί. Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες».

Source link