Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ώρες αγωνίας για Βασιλική-Φίλιππο! Το μωρό δίνει μάχη για τη ζωή του

Στα προσεχή επεισόδιο της σειράς του ΜΕGΑ «Η Γη της Ελιάς» πρόκειται να δούμε εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Φίλιππος πηγαίνει βόλτα με την κόρη του και έχουν ένα ατύχημα-σοκ, με το μωρό να χαροπαλεύει. Παράλληλα, η Ελένη καταγγέλλει τον Αλέξη για σεξουαλική παρενόχληση.

Η μοίρα επιφυλάσσει ακόμη μία δοκιμασία στον Φίλιππο και στη Βασιλική. Όλα αρχίζουν όταν ο Φίλιππος πάει βόλτα την κόρη τους, για να αφήσει την αγαπημένη του να ξεκουραστεί. Κι ενώ ο νεαρός έχει το μωρό στον παιδικό μάρσιπο και κρατάει με το ένα χέρι του το καρότσι, μία απρόσεκτη στιγμή είναι αρκετή για να συμβεί ένα σοβαρό ατύχημα με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Λίγα λεπτά μετά, ο Φίλιππος και το μωρό μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί ενημερώνουν σχετικά τη Βασιλική και τη Χάιδω, οι οποίες παθαίνουν σοκ.

Έκτοτε οι δυο τους περνούν δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες μετά, ο Φίλιππος διαφεύγει τον κίνδυνο αλλά το μωρό παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση! Στο μεταξύ, στην κλινική, πηγαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της Βασιλικής, η οποία τους διώχνει, και ο Στέφανος κάνει παράπονα στον Στάθη για αυτή την εξέλιξη. Ο τελευταίος παίρνει και πάλι το μέρος της κόρης του και πλέον το χάσμα που τον χωρίζει από τον γιο του γίνεται ακόμα πιο μεγάλο.

Αργότερα, ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί, αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του. Αυτή η επίσκεψη τη βάζει σε σκέψεις, καθώς συνειδητοποιεί πως συνυπεύθυνος είναι ο Φίλιππος, που όφειλε να κοιτάξει προσεκτικά προτού διασχίσει τον δρόμο. Στη συνέχεια, λοιπόν, η κοπέλα λέει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο για την κατάσταση της υγείας του μωρού, με εκείνον να καταρρακώνεται όταν μαθαίνει ότι χαροπαλεύει. Έκτοτε ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του για την απροσεξία του και υποστηρίζει ότι, αν πάθει κάτι, δεν πρόκειται να το αντέξει.

Μόνο που η Βασιλική παραμένει ψυχρή απέναντι του, λέγοντάς του ότι κάτι ανάλογο δεν θα συνέβαινε ποτέ σε εκείνη. Οι ώρες περνούν και η δύσκολη κατάσταση της υγείας του μωρού κλονίζει τους πάντες, με τη Βασιλική και τον Φίλιππο να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Οι τύψεις του τελευταίου για το ατύχημα τον έχουν καταβάλει, ενώ η Βασιλική καταλαβαίνει στη συνέχεια ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για το ατύχημα και αρχίζει σιγά-σιγά, επιτέλους, να μαλακώνει απέναντι του. Ο χρόνος κυλάει αργά και βασανιστικά για το ζευγάρι, που με μεγάλη αγωνία περιμένει ένα καλό νέο, με τους γιατρούς όμως να συνεχίζουν να είναι επιφυλακτικοί.

Στο μεταξύ, η Ελένη αποφασίζει να ξεκινήσει συνεδρίες με τον Αλέξη και να μιλήσει για όλα όσα την απασχολούν. Μάλιστα, όλα πάνε καλά μέχρι που ο νεαρός έχει μία νέα ψυχολογική μετάπτωση και φαντάζεται ότι η Ελένη είναι η Μυρτάλη. Εκείνη τη στιγμή, η κοπέλα του κάνει ακόμη πιο ευδιάκριτα τα όρια της. Την επόμενη μέρα, ο Αλέξης πηγαίνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύονται ο Φίλιππος και το μωρό, αλλά εκεί βρίσκεται η Μυρτάλη. Η τελευταία μόλις τον βλέπει παγώνει και φεύγει σαν κυνηγημένη, με εκείνον να την ακολουθεί και να δείχνει να μην καταλαβαίνει για ποιο λόγο τον φοβάται.

Αργότερα, λοιπόν, πηγαίνει στο γραφείο του για την προγραμματισμένη συνεδρία με την Ελένη και εκείνη βιώνει μία δυσάρεστη εμπειρία. Ο Αλέξης έχει ακόμη μία ψυχολογική μετάπτωση, βγαίνει εκτός εαυτού και τη διεκδικεί ερωτικά κάπως άγαρμπα, νομίζοντας πάλι πως είναι η Μυρτάλη. Τότε η Ελένη φεύγει και καταγγέλλει τον άντρα για σεξουαλική παρενόχληση και στη συνέχεια επικοινωνεί και με τον Σύλλογο Ψυχολόγων. Λίγη ώρα μετά, ο Αλέξης οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και ο Κουράκος του ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, με εκείνον να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Πηγή:MYΤV, gossip-tv.gr