Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Η γη της Ελιάς: Σοκ με τη Μαρίνα

 

Η γη της ελιάς: Πανικός έχει ξεσπάσει στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς αναφορικά με την Μαρίνα. Τι θα γίνει…

Η Μαρίνα περνάει δύσκολα και τα πρώτα σημάδια έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται.

Μάνος και Ισίδωρος έχουν εντοπίσει ότι η Μαρίνα έχει ξεκινήσει να ξεχνάει και φαίνεται να ανησυχούν.

Δείτε αναλυτικά…

Η γη της Ελιάς: Τι θα γίνει τελικά με τη Μαρίνα

H Μαρίνα είναι σε άσχημη κατάσταση…

Η Αντιγόνη βλέπει τις εξετάσεις και χλωμιάζει. Η Μαρίνα φαίνεται να πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και η κατάσταση της είναι πολύ σοβαρή, στην Γη της Ελιάς. Η νεαρή κοπέλα θα παλέψει για την ζωή της όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Ο σκληρός κατά τ’ άλλα Μάνος αυτή τη φορά λυγίζει και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να σταθεί δίπλα του και να τον παρηγορήσει αλλά μάταια… Μέσα σ’  όλα πρέπει να σκεφτεί και την μικρή Αγγελική η οποία κινδυνεύει να χάσει τη νέα της οικογένεια, την στιγμή που μόλις την είχε βρει…

Πάνω που η κατάσταση άρχισε να παίρνει θετική τροπή για την ίδια και τη νέα οικογένεια που πάει να δημιουργήσει, η υγεία της άρχισε να την προδίδει.

Τα πρώτα συμπτώματα επιδεινώθηκαν και ο αρχικός φόβος μετατράπηκε σε παραίτηση. Εν τέλει, μετά και τις παραινέσεις από τον περίγυρο της, αποφάσισε να δώσει την μάχη και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας το οποίο την ταλαιπωρεί. Είναι όμως τόσο σοβαρό όσο φαίνεται;

Όπως όλα δείχνουν η Μαρίνα μπορεί να αγχώθηκε, να ταλαιπωρήθηκε και να φοβήθηκε όμως το τέλος της περιπέτειας θα έχει ευχάριστη κατάληξη για την ίδια.

Η υγεία της θα αρχίσει να βελτιώνεται ενώ στην συνέχεια της σειράς την περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις, τόσο πικρές όσο κυρίως γλυκές, με την μικρή Αγγελική να συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτές.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 99 (Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου)

Οι τακτικές εκφοβισμού δεν πιάνουν στον Λυκούργο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξαρθρώσει το κύκλωμα των μπράβων που πήγαν να πουλήσουν προστασία στον Χρήστο. Η Αθηνά κλείνει τη συμφωνία με τον Μιχάλη για την πώληση του ελαιώνα του στον Ισίδωρο και τον Μάνο.

Ο Δημοσθένης προσπαθεί να «ψαρέψει» τη Δήμητρα, αλλά εκείνη του λέει ότι δεν συναντήθηκε ποτέ με τον φίλο του Κίμωνα. Αυτός όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι εκείνη ψεύδεται και του μπαίνουν ιδέες. Τα συμπτώματα της Μαρίνας συνεχίζονται προκαλώντας την ανησυχία της Μυρτάλης, η οποία δείχνει μία πιο ανθρώπινη πλευρά στον Μάνο. Η Ιουλία καλεί την Ευτυχία για φαγητό κι εκείνη νιώθει τεράστια αμηχανία.

Αργότερα θα εκφράσει την ταραχή της στην Άννα και θα της αποκαλύψει ότι θέλει να εξομολογηθεί στον παπά τον φόνο που διέπραξε. Ο Λυκούργος «στριμώχνει» τον Πότη και του ζητάει για τελευταία φορά να αποκαλύψει τους μπράβους που του πουλούν προστασία.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 100 + 101 (Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου)

Ο Πότης, υπό την πίεση του Λυκούργου, ομολογεί τις επαφές που είχε με τους νονούς της νύχτας και πως εξακολουθεί να τους πληρώνει για την προστασία του μαγαζιού του. Σε συνέχεια των αποκαλύψεων, ο Μιχάλης εκδίδει ένταλμα σύλληψης για τον Βλάση.

Ο Βλάσης όμως έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο και παίρνει τα μέτρα του. Η Αντιγόνη συμβουλεύει τον Μάνο να πάει τη Μαρίνα για μαγνητική εγκεφάλου ώστε να διερευνήσουν κάθε πιθανή αιτία για το πρόβλημά της, ενώ η Μυρτάλη συμπαραστέκεται στη φίλη της με αγάπη και ενδιαφέρον. Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι μαζί με τον Φίλιππο.

Ο Λυκούργος ενημερώνει τον Χρήστο πως σύντομα τα βάσανά του θα τελειώσουν. Παράλληλα, προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο για τις απειλές που δέχεται από τους μπράβους και του ζητά να προσέχει την Ισμήνη και την εγγονή του, καθώς νιώθει πως ετοιμάζονται αντίποινα.

Ο Κωνσταντίνος έχει θορυβηθεί από τις προειδοποιήσεις του Λυκούργου και φροντίζει με τον δικό του τρόπο να προστατεύσει την Ισμήνη και το παιδί, ενώ μοιράζεται την ανησυχία του με τον Δημοσθένη. Η Αντιγόνη συμβουλεύει τη Μαρίνα να κάνει κάποιες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα με την υγεία της, αλλά η Μαρίνα αντιδρά πολύ αρνητικά, καθώς έχει απογοητευτεί.

Στο μεταξύ, ο Μάνος την περιμένει στην ταβέρνα, όπως έχουν συμφωνήσει, αλλά η Μαρίνα δεν πηγαίνει ποτέ. Όταν επιστρέψει στο σπίτι θα τη βρει να κοιμάται, έχοντας ξεχάσει τελείως το ραντεβού τους, και η ανησυχία του θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Ο Κωνσταντίνος, προσπαθώντας να δώσει μια λύση, ειδοποιεί ανώνυμα την αστυνομία για το πού κρύβεται ο Βλάσης, και η Δήμητρα με ένταλμα εισαγγελέα πηγαίνει να τον συλλάβει. Ο Φίλιππος, ο οποίος δεν θέλει πια να κρύβει τίποτα από τη Βασιλική, της εξομολογείται ότι η Ειρήνη είναι αδελφή του.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA «Η Γη της Ελιάς» προβάλλεται πλέον επίσης και την Παρασκευή.

Αυτό σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός πλέον «παίζει» σε άλλο επίπεδο και ότι, επτά μέρες την εβδομάδα, θα βλέπουμε σκληρές μάχες για την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Source link