Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Η γη της ελιάς: Πότε ξεκινάει πάλι

 

Όλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την επιστροφή της Γης της Ελιάς στους τηλεοπτικούς δέκτες. Πότε θα συμβεί;

Εδώ και αρκετό διάστημα έχει τελειώσει η δεύτερη σεζόν της σειράς. Οι τηλεθεατές ήδη περιμένουν την επόμενη, αφού το φινάλε ήταν συγκλονιστικό.

Ψάξαμε και βρήκαμε πότε θα γίνει η μεγάλη… επιστροφή που θα καθηλώνει τον κόσμο σε καθημερινή βάση στις 21:00.

Δείτε αναλυτικά…

Πότε αρχίζει και πάλι η Γη της Ελιάς;

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, οι ελληνικές σειρές θα ακολουθήσουν παρόμοια κατευθυντήρια γραμμή, σχετικά με την προβολή των πρεμιέρων τους.

Ο ανταγωνισμός για ακόμη μια φορά είναι τεράστιος, με τα κανάλια να συμφωνούν σε μια κοινή πορεία, ώστε να κερδίσει ο καλύτερος.

Άρα, η καταλυτική ημερομηνία έναρξης όλων των ελληνικών σειρών, είναι η 25η Σεπτεμβρίου.

Η Γη της Ελιάς αρχίζει κι επίσημα πριν τελειώσει ο Σεπτέμβρης, με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται στην prime time ζώνη του καναλιού, την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου!

Τι θα γίνει με τον αστυνόμο στη Γη της Ελιάς;

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν χιλιάδες τηλεθεατές το φινάλε της πολύ αγαπημένης και επιτυχημένης σειράς του mega « Γη της Ελιάς »

Ο γ’ κύκλος της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έρχεται με ανατροπές για τους πρωταγωνιστές.

Και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που θα μας απασχολήσει πολύ στη σειρά του Mega θα είναι ο Γιώργης Κουράκος.

Ο Γιώργης Κουράκος θα πληρώσει τις συνέπειες των πράξεών του στη σειρά « Η Γη της Ελιάς», καθώς θα τον δούμε εκτός αστυνομίας.

Πραγματικά απίστευτα όσα συμβαίνουν στη Μάνη, αφού οι ήρωες της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου περνούν πραγματικά από σαράντα κύματα μέχρι να καταφέρουν να σηκώσουν κεφάλι!

Και από την κλασική συνταγή δεν αναμένεται να ξεφύγει ούτε η τρίτη χρονιά του πετυχημένοι σίριαλ. Μάλιστα πολλές από τις ανατροπές δεν μπορούμε ούτε μα τις σκεφτούμε.

Όπως για παράδειγμα να δούμε τον Κουράκο εκτός αστυνομίας! Τραβηγμένο; Ίσα ίσα που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Και γι’ αυτό ευθύνεται ο… έρωτας.

Ο Κουράκος θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα. Θα βρεθεί ανάμεσα στο καθήκον και την καρδιά του. Και η κατάσταση δεν θα αργήσει να ξεφύγει, αφού είναι δεδομένο ότι η Ευτυχία είναι πλέον η γυναίκα της ζωής του.

Ο αστυνόμος γνωρίζει ότι η Ευτυχία έκανε φόνο, αλλά σύντομα θα βγει στην επιφάνεια και ο λόγος για τον οποίο η αγαπημένη του πήρε μία ανθρώπινη ζωή.
Ο παραλίγο βιασμός της από τον Ανέστη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Ευτυχία. Από την άλλη όμως ο Κουράκος δεν μπορεί αν χωνέψει ότι η γυναίκα που αγάπησε πολύ του έκρυψε τη δολοφονία.

Επίσης, δεν ξέρει τι να κάνει, αφού γνωρίζει πλέον ότι η Ευτυχία είναι δολοφόνος. Έστω κι αν έφτασε στη συγκεκριμένη πράξη γιατί ζούσε μέσα στον φόβο για την ίδια της τη ζωή. Ο αστυνόμος κοντεύει να τρελαθεί. Ζυγίζει όλες τις καταστάσεις, αλλά η απόφαση που έχει να πάρει είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θα πάει κόντρα στα πιστεύω του ή κόντρα στον έρωτά του;

H Γη της ελιάς: Ο Κουράκος θα δούμε ότι για πρώτη φορά θα ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς του.

Και μόνο στη σκέψη ότι θα φυλακιστεί προσπαθώντας να ξεφύγει από τον Ανέστη, ο Κουράκος παίρνει την απόφαση και βοηθά την Ευτυχία να διαφύγει και να φύγει μακριά, καθυστερώντας τη σύλληψή της.

Υπολογίζει όμως χωρίς τον Δαμιανό, ο οποίος παρότι ξέρει την αλήθεια, δεν θα κρατήσει κλειστό το στόμα του. Και σύντομα όλοι στην Αρεόπολη θα μάθουν ότι ο Κουράκος βοήθησε την Ευτυχία να φύγει.

Επόμενο είναι λοιπόν να ξεκινήσουν τα βάσανά του με την υπηρεσία.

Θα κληθεί σε πειθαρχικό έλεγχο και θα τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ο Ισίδωρος είναι από τη πρώτη στιγμή στο πλάι του ως δήμαρχος.

Ποια θα είναι όμως η στάση της Ευτυχίας; Θα αφήσει να τιμωρηθεί ο αγαπημένος της;

Η συνέχεια αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Από την γη της ελιάς και την τηλεόραση στην πολιτική!

Στην πραγματική ζωή, η πολιτική και οι εκλογές είναι τα θέματα που κυριαρχούν φέτος!

Και η πρωταγωνίστρια της σειράς Βάσια Παναγοπούλου, η σύζυγος του Δημοσθένη που τόσα έχει τραβήξει, αποφάσισε να… τραβήξει άλλους δρόμους, αυτούς της πολιτικής!

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Βάσιας Παναγοπούλου ως υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Βόρειου Τομέα Αθηνών στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

«Υποδέχομαι στην οικογένεια της «Νέας Αρχής» μια καταξιωμένη ηθοποιό και σκηνοθέτη, που έχει διακριθεί στον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, την Βάσια Παναγοπούλου».

Τώρα βέβαια που δεν θα κατέβει ο ίδιος, αλλά ο Νίκος Χαρδαλιάς, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχίσει να υφίσταται η υποψηφιότητα.

Source link