Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Η Γη της Ελιάς επομενα επεισοδια: Σοκαριστικό τροχαίο

Η Γη της Ελιάς επομενα επεισοδια: Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της γνωστής σειράς του Mega.

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δημοφιλής σειρά, η Γη της ελιάς.

Στα επόμενα επεισόδια θα συμβούν συνταρακτικά πράγματα.

Δείτε αναλυτικά…

Η γη της ελιάς επομενα επεισοδια: Κεντρικά πρόσωπα Φίλιππος και Μαρίνα

Στα επόμενα, μάλιστα, επεισόδια, ένα τροχαίο φέρνει θλίψη. Ο Φίλιππος μεθάει και ο Λεωνίδας αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στον Στάθη για να τον γυρίσουν στο σπίτι.

Ο Φίλιππος, όμως, κάθε βράδυ πίνει και τον βοηθούν ο Λεωνίδας με την Αννα για να γυρίσει στο σπίτι. Μία από αυτές τις φορές χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα δέντρο.

Η είδηση του τροχαίου σοκάρει τη Βασιλική, η οποία τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό. Η Χάιδω τρέμει για την κατάσταση της υγείας του γιου της, ενώ ο Λυκούργος έχει γίνει χίλια κομμάτια, καθώς παράλληλα τρέχει και την έρευνα για την υπόθεση του Χρήστου. Ο Φίλιππος συνέρχεται και η Βασιλική λυγίζει από τις τύψεις. Ο Φίλιππος και η Βασιλική μονοιάζουν, αλλά ο Φίλιππος παρουσιάζει μούδιασμα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία σε όλους. Ο γιατρός θεωρεί πως το οίδημα θα υποχωρήσει με σωστή αγωγή και συνιστά υπομονή.

Προβλήματα και για τη Μαρίνα

Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάνος, όμως, συνδυάζει τα γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματά της είναι και η απώλεια μνήμης.

Προβληματισμένη, η νεαρή συνεχίζει να πηγαίνει στους γιατρούς, χωρίς ωστόσο να βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά της, καθώς οι εξετάσεις της βγαίνουν καθαρές. Η Αντιγόνη συμβουλεύει τον Μάνο να πάει τη Μαρίνα για μαγνητική εγκεφάλου, ώστε να διερευνήσουν κάθε πιθανή αιτία για το πρόβλημά της, ενώ η Μυρτάλη συμπαραστέκεται στη φίλη της με αγάπη και ενδιαφέρον.

Τι γίνεται με τους έρωτες στη Μάνη

Νέες σχέσεις και έρωτες φαίνεται πως δημιουργούνται στη σειρά του Mega. Αρχικά σας γράψαμε για τον νέο έρωτα του Ισίδωρου που θα είναι μοιραίος. Η Αθηνά με τον Μιχάλη όμως φαίνεται πως βαδίζουν προς μία όμορφη κατεύθυνση παρότι η πρώτη δεν ανοίγεται εύκολα.

Η πώληση των ελαιώνων του Μιχάλη στους Βρεττάκους όμως έχει φέρει τους δυο τους ξανά κοντά. Ο γοητευτικός εισαγγελέας συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά και την καλεί για δείπνο στο σπίτι του για να γιορτάσουν την συμφωνία τους. Η Αθηνά θα δεχθεί και μάλιστα τη βλέπουμε για πρώτη φορά να είναι τόσο χαλαρή μαζί του φλερτάροντας και αυτή με τη σειρά της.

Ο Μιχάλης βλέπουμε να ενθουσιάζεται από την ανταπόκρισή της. Την επόμενη κιόλας μέρα μιλάει στην Αθηνά για το που ακριβώς βρίσκεται η σχέση τους πλέον περιμένοντας θετική απάντηση. Όμως η Αθηνά παρότι είναι εμφανώς ερωτευμένη μαζί του θα απομακρυνθεί και πάλι.

Την ίδια ώρα η Αναστασία θα πιάσει στα πράσα Ευτυχία και Κουράκο όταν βρίσκει τον δεύτερο στο σπίτι της πρώτης. Η Ευτυχία βρίσκει γρήγορα μία δικαιολογία για την παρουσία του αστυνομικού στο σπίτι της όμως οι υποψίες έχουν ήδη μπει.

Στο μεταξύ ο Κουράκος συλλαμβάνει τον Θύμιο και έτσι πραγματοποιείται η αποφυλάκιση του Χρήστου. Όταν εκείνος μάλιστα βγαίνει από τη φυλακή βρίσκει την Εύα να τον περιμένει δείχνοντάς του έμπρακτά την αγάπη και την στήριξή της.

Source link