Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Η γη της Ελιας: Ανατροπή με τη σειρά

Η Γη της Ελιας: Αλλάζουν οι μέρες που θα παρακολουθούμε τη γνωστή σειρά του Mega. Δείτε όλες τις νέες μέρες προβολής.

Με μια μεγάλη αλλαγή συνεχίζεται η δημοφιλής σειρά, η Γη της Ελιας.

Οι τηλεθεατές της δημοφιλούς σειράς, θα μπορούν πλέον να βλέπουν ένα επιπλέον επεισόδιο μέσα στη βδομάδα, καθώς θα παίζει πλέον και τις Παρασκευές.

Όπως προκύπτει, από Κυριακή έως Παρασκευή στις 21:00 θα προβάλλεται ένα νέο επεισόδιο, δημιουργώντας παραπάνω σασπένς.

Η γη της ελιάς: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Ανατροπές έρχονται! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο περιοδικό MYtv, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, ο άντρας αποφασίζει να μπει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών, στην Αθήνα. Μάλιστα, εφιστά την προσοχή στον στενό συνεργάτη του, τον Κωνσταντίνο, διότι αυτή η δουλειά περιέχει μεγάλο ρίσκο.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα και να περιοριστεί στην περιοχή του. Όμως, ο Δημοσθένης δεν πτοείται από τις απειλές και ζητάει από τους αδίστακτους άντρες να μεταφέρουν στο αφεντικό τους, τον Κεφάλα, ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Έκτοτε η κόντρα ανάμεσα στα δύο κυκλώματα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.

Οι άνθρωποι του Κεφάλα σκοτώνουν κάποιους από τους συνεργάτες του Δημοσθένη σε μία άγρια συμπλοκή και γι’ αυτό το μακελειό δεν αργούν να ενημερωθούν ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος. Ο πρώτος εξοργίζεται αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θεωρεί πως πρέπει να δώσουν άμεσα απάντηση και μάλιστα να χυθεί περισσότερο αίμα. Φυσικά, όλο αυτό που συμβαίνει δεν αρέσει καθόλου στον Κωνσταντίνο, ο οποίος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα είτε εναντίον του είτε κάποιων αγαπημένων του προσώπων.

Ταυτόχρονα, η Ασπασία περιμένει από μέρα σε μέρα τα αποτελέσματα του τεστ DNA για να βεβαιωθεί αν η Ειρήνη είναι κόρη του Δημοσθένη ή του Πέτρου Στεφανέα. Σύντομα, λοιπόν, η Ασπασία λαμβάνει τον φάκελο με τα αποτελέσματα και συναντιέται με τη Χάιδω για να τον ανοίξουν μαζί. Τότε, βεβαιώνονται πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια και η Ασπασία τρέμει στην ιδέα μήπως ο Δημοσθένης ανακαλύψει ποτέ την αλήθεια.

Κυριακή 4-12: Στα νέα επεισόδια οι νιόπαντροι Κωνσταντίνος και Ισμήνη ταξιδεύουν για τη Μάλτα. Από όπου ο Δημοσθένης ζητά να επιστρέψουν άρον άρον. Το άνοιγμα της δουλειάς τους στην Αθήνα έχει μεγάλο ρίσκο. Θα χρειαστεί επιπλέον βοήθεια. Η Μυρτάλη συνεχίζει με το σχέδιο που κατέστρωσε με τον Δημοσθένη και απαιτεί γενική συνέλευση από τους Βρεττάκους. Ο Ισίδωρος δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Η Ιουλία μιλά με την Αθηνά για την προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του Ισίδωρου. Εκεί θα βρίσκεται και ο Εισαγγελέας Οικονομέας. Η Αθηνά, αποφασίζει να πάει. Η Ειρήνη πλησιάζει ξανά τον Φίλιππο. Αλλά αυτός την προσβάλλει πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα εκείνη να πεισμώσει και να θέλει να τον εκδικηθεί.

Δευτέρα 5-12: Η Μυρτάλη επιμένει για την γενική συνέλευση κι η Ιουλία αναλαμβάνει να της μιλήσει και να την βάλει τη θέση της. Στη συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί να έρθει κοντά στην Αθηνά. Μόνο που της είναι αδύνατο να τον συμπαθήσει. Η Ειρήνη, ενοχλεί και πάλι τον Φίλιππο χωρίς αποτέλεσμα. Ο Στάθης δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν, μπροστά στα μάτια του. Αποφασίζει μετά από αυτό να δράσει και στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά προκειμένου να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Ο απαγωγέας όμως τον έχει εντοπίσει πρώτος και τον παγιδεύει. Αλλά η αστυνομία τον ακολουθεί χωρίς να γνωρίζουν πως ο Στάθης προσπαθεί κι εκείνος να βρει το μικρό αγόρι.

Τρίτη 6-12: Ο Ισίδωρος συμφωνεί για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της οικογενειακής εταιρίας. Και το σχέδιο του Δημοσθένη βρίσκει έδαφος, αφού θα δανείσει τα χρήματα στη Μυρτάλη για να συμμετέχει. Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη περνούν αξέχαστες ημέρες στη Μάλτα. Την ώρα που ο Δημοσθένης δικτυώνεται καλύτερα στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα. Η Αθηνά είναι ακόμη απόμακρη προς τον εισαγγελέα. Παράλληλα στο σπίτι του Μάνου και της Μαρίνας επικρατεί αμηχανία, καθώς δεν γνωρίζουν ακόμη τι θα κάνει ο Σωκράτης με την Αγγελική σχετικά με την επιμέλεια. Ο Στάθης απειλεί με όπλο τον Ρουφουλέα για να δώσει πίσω το αγόρι που απήγαγε. Αλλά όλα θα ξεφύγουν και θα ακουστεί ένας πυροβολισμός. Η Ειρήνη αρχίζει και διαδίδει πως ο Φίλιππος την γλυκολοιτάει, ξεκινώντας από την Αρετή.

Τα υπόλοιπα επεισόδια της εβδομάδας

Τετάρτη 7-12: Η Μυρτάλη παίρνει από τον Δημοσθένη ένα πολύ μεγάλο ποσό για την εταιρία. Η Αθηνά επιστρέφει στην Αθήνα και πηγαίνει στο Σούνιο για να συναντήσει τη μητέρα της. Της λέει όσα έχουν συμβεί με τον εισαγγελέα και η Μαρία τη συμβουλεύει να τον συναντήσει. Στην Αρεόπολη κάνει την εμφάνισή του ο Κίμωνας, ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας. Και φυσικά η Ειρήνη θα νιώσει πως βρίσκεται στο περιθώριο από τους γονείς της. Ο Σωκράτης πρέπει να βιαστεί για να αποφασίσει τι θα κάνει τελικά με την Αγγελική καθώς οι δουλειές του τον καλούν να φύγει από τη Μάνη.

Πέμπτη 8-12: H Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να τη βιάσει. Ενώ ο Φίλιππος έχει βγει με τη Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη. Ο Δημοσθένης απειλείται από δύο ένοπλους άντρες ως προειδοποίηση πως μπήκε σε λημέρια άλλου στην Αθήνα. Η Ειρήνη προχωρά σε καταγγελία του Φίλιππου και καταθέτει στον Εισαγγελέα. Ο αδερφός της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν την πιστεύει και το λέει στους γονείς τους. Ο Σωκράτης πήρε την απόφασή του για την μικρή Αγγελική και συναντά τον Μάνο και τη Μαρίνα για να τους το πει.

Παρασκευή 9-12: Η Μυρτάλη προσπαθεί να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να πιστεύει για λίγο την αγάπη της φίλης της. Ενώ ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψη του Δημοσθένη στο σπίτι της Μυρτάλης και καυγαδίζουν. Ο Σωκράτης δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Η Ειρήνη επιμένει σε όσα έχει καταγγείλει για τον Φίλιππο και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδως αλλά και της Βασιλικής. Η Ιουλία πηγαίναι να συναντήσει τον Στάθη και δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει τον Κουράκο και να ζήσει μαζί του.

Source link