Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor Spoiler επαθλο 23/2: Διπλό ενδιαφέρον έχουμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Οι δύο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές, θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, ενώ μετά το τέλος του αγωνίσματος θα έχουμε και την αποχώρηση της εβδομάδας.

Δείτε λοιπόν ποια ομάδα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει σήμερα και ποιος παίκτης μας λέει αντίο.

Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα από Διάσημους και Μελίνα Μεταξά από Μαχητές βρίσκονται στον «τάκο» και περιμένουν να ακούσουν την απόφαση του κοινού για την παραμονή τους στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο εύκολος στόχος των Διασήμων καθώς πάντα τον επιλέγουν για υποψήφιο. Από την άλλη η υποψηφιότητα του Κορόμι αποτελεί σοκ καθώς είναι από τους δυνατούς παίκτες ενώ της Αφροδίτης Σκαφίδα ίσως ήταν από τις αναμενόμενες καθώς δεν είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες.

Από την άλλη οι Μαχητές πάνε πιο ήσυχοι στο Συμβούλιο του Νησιού καθώς έχουν αυτή τη φορά μόνο έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Μελίνα Μεταξά ήταν ο εύκολος στόχος λόγω του τραυματισμού της.

Στο τέλος όμως το κοινό είναι ο κριτής και εκείνο αποφασίζει ποιος παίκτης μένει και ποιος παίκτης φεύγει.

Έτσι λοιπόν η Αφροδίτη Σκαφίδα εξασφαλίζει την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο. Το ίδιο και η Μελίνα Μεταξά, η οποία ελπίζει να επιστρέψει δριμύτερη στους στίβους μάχης. Ο Γιάννης Κόρομι δεν κινδυνεύει επίσης και επιστρέφει στην καλύβα των Κόκκινων.

Έτσι λοιπόν ο αγαπημένος «ζαχαροπλάστης» δεν αντέχει αυτή την εβδομάδα και παίρνει τις λιγότερες ψήφους από το κοινό. Ετοιμάζει λοιπόν βαλίτσες και επιστρέφει Ελλάδα.

Survivor Spoiler επαθλο 23/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Σήμερα θα δούμε και το έπαθλο φαγητού.

Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα είναι η κόκκινη.

Μου κάνεις επίθεση για να προκαλέσεις εντυπώσεις»

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται ο Γιώργος Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα στο Survivor All Star.

Οι εντάσεις τελικά, δεν είναι μόνο μέρος της καθημερινότητας των Μπλε, αφού φαίνεται πως και οι Κόκκινοι έχουν αρχίσει να έχουν ρήξη στις σχέσεις τους.

Πλέον, άλλωστε είναι χωρισμένοι σε δύο υποομάδες. Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ο Κόρο δήλωσε για όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού στο χθεσινό επεισόδιο: «Η Αφροδίτη το είχε έτοιμο αυτό το παιχνίδι και μου έκανε μια επίθεση στο συμβούλιο. Βέβαια, ήταν σχέδιο Μαρτίκα αυτό. Τα λένε συνέχεια. Βασισμένη στο 2021 πας να μου κάνεις επίθεση για να προκαλέσεις εντυπώσεις».

«Θα μου πεις γιατί δεν έδωσα καρύδες; Οι καρύδες είναι χιλιάδες. Πριν ξυπνήσω, έχεις φάει ήδη δύο μόνη σου. Για την κοιλιά που έκανες, δεν φταίω εγώ, φταίει η καρύδα», πρόσθεσε ενοχλημένος.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα κατηγόρησε τον Κόρο πως δεν της έδωσε καρύδα, όταν έτρωγε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όπως έκανε και με τον Τριαντάφυλλο το 2021.

Η ίδια δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης: «Όταν βρίσκουμε φαγητό, όπως μια καρύδα, ένα ψάρι, έχουμε μάθει να το μοιραζόμαστε. Έτσι έχω μάθει εγώ στο δικό μου Survivor. Αυτό που με πλήγωσε είναι πως περπατώντας τυχαία στο δάσος, τους είδα να κόβουν καρύδες και να τις μοιράζουν στις τσάντες τους. Κόρο, Σάκης και τα δύο κορίτσια».

«Ήταν η μέρα που πήγα κλαίγοντας στα παιδιά και ρώτησα “τι τους έχω κάνει;”. Με κλόνισε αυτό πάρα πολύ», συμπλήρωσε.

Survivor Spoiler επαθλο 23/2: Θα φάω την άμμο για να νικήσουμε

Οι δύο ομάδες στο Survivor All Star θα αγωνιστούν απόψε για το έπαθλο επικοινωνίας.

Αν οι Κόκκινοι καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να συνομιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ενθουσιασμένος ο Στάθης Σχίζας δήλωσε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ακούσει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μιλώντας με τον Γιώργο Λιανό λίγο πριν το αγώνισμα, δήλωσε: «Έχω ξεχάσει τη φωνούλα της. Έχω ξεχάσει πώς είναι. Είναι η ίδια; Τη γκρίνια τη θυμάμαι».

«Εννοείται ότι είμαι πολύ χαρούμενος, είναι το στήριγμά μου, είναι η γυναίκα μου, είναι αυτή που με στήριξε να έρθω εδώ πέρα, μου είπε “πήγαινε και θα είμαι δίπλα σου”, μου λείπει πολύ, θα φάω την άμμο για να διεκδικήσω αυτό το έπαθλο», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως η επικοινωνία είναι το σημαντικότερο έπαθλο στο παιχνίδι. «Νομίζω η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι. Όταν σου πει μια κουβέντα ένας αγαπημένος σου άνθρωπος, παίρνεις διπλό boostάρισμα, λες “πάμε”», είπε κλείνοντας.

Source link